Så er det tid til årets første Bilbanko på A-Zs parkeringspladser, og denne gang er hjertet med.

Når eventen afvikles 15. marts, koster det nemlig 50 kroner per bil at deltage, og pengene går ubeskåret til BørneTelefonen hos Børns Vilkår. A-Zs kunder hjælper dermed børn i Danmark, der har det svært.

Booking af p-pladser åbner 23. februar klokken 9 på www.bilka.dk/bilbanko og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Bilbanko er en sjov oplevelse hvor man sidder i sin bil og spiller banko. Når du har banko, så dytter du med hornene og blinker med lygterne. Du booker din plads online på Bilkas hjemmeside og møder op til en festlig aften - og forhåbentlig får du en præmie med hjem.

- Bilkas kunder elsker bilbanko og nu kan vi sammen gøre en forskel mens vi har det sjovt. Hver deltager donerer automatisk 50 kroner til BørneTelefonen, som hvert år har over 100.000 henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen. Børnene henvender sig om alt fra kærestesorger og drillerier til mere tunge problemer. I dag er Børnetelefonen kun i stand til at besvare halvdelen af henvendelserne, så vi er rigtig glade for sammen med vores kunder at støtte Børnetelefonen, siger event-ansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard, der håber rigtig mange har lyst til at spille med.

- Vores BilkaLive-koncept handler om at give kunderne hos Bilka gode oplevelser. Vi håber, rigtig mange har lyst til at spille med og vinde flotte præmier - hovedpræmien er for eksempel en lækker gasgrill fra Charbroil."

Til Bilbanko er der ingen besvær med at kolde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles fem spil.

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 18, og bilen skal være parkeret inden klokken 19, så alle er klar til at spille. A-Z er åben hele aftenen, og deltagerne kan købe lækkerier i Bistroen undervejs.

Bilbanko i Hjørring 15. marts er fra 20 til 21.30. Klokken 18 til 19 åbner p-pladsen og bilernes parkeres, og fra 19 til 19.30 er der udlevering af bankoplader.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...