Dagen byder på masser af fristelser for både børn og voksne - og så er der fyrværkeri klokken 20

HJØRRING: Det amerikanske shopping-fænomen Black Friday vender tilbage for fuld styrke i A-Z Hjørring fredag 23. november. Her står medarbejderne klar med skarpe tilbud og stort fyrværkerishow

Black Friday begynder fredag 23. november klokken 00:01 for natteravnene med handel på nettet, mens mens A-Zs Bistro står klar med morgenmad til de første 100 morgenfriske kunder i hypermarkederne, når Black Friday bliver skudt i gang i varehusene klokken 6 til Danmarks største shoppedag.

Den sorte julemand er også på spil Black Friday i A-Z, hvor han har gemt en sort pakke. Den første som finder den sorte pakke vinder et 50” UHD TV fra Samsung. Pakkeskattejagten starter klokken 12 og der er 19 heldige vindere landet over i landets Bilka-varehuse og A-Z.

Derudover er der ekstra penge at spare med Black Money. Alle kunder der foretager ét samlet køb på minimum 500 kr. i Bilka får 100 kr. i rabat på sit næste køb, og det svarer til momsen.

- Vi har i år forberedt os mere end nogensinde før. Vi har flere varer på hylderne, Black Money og et væld af skarpe tilbud og ikke mindst et stort fyrværkerishow, der skal sætte prikken over i’et for Black Friday i Bilka, siger Bilkas direktør, Mark Nielsen i en pressemeddelelse.

Ulven Billie står klar til at byde de mindste velkommen fra kl. 15-19, når han deler børneboller, give-aways og julekalendere ud til alle børn.

Kl. 20 lyser himlen over A-Z Hjørring op med alverdens festlige farver. Det sker med et stort fyrværkerishow på parkeringspladsen. Her vil Billie fra klokken 19:30 dele gratis sikkerhedsbriller og knaldperler ud til alle børn.

Efter fyrværkerishowet er der stadig mulighed for at shoppe til klokken 24.

Black Friday i A-Z:

•Kl. 06: Dørene åbner til årets shoppedag med konfettirør

•Kl. 06-08: Gratis morgenmad til de 100 første i Bistroen

•Kl. 15-19: Billie uddeler børneboller og julekalendere til alle børn

•Kl. 16: Nesquick kakaopulver til de første 100

•Kl. 17: Heksehyl Extreme til de første 100

•Kl. 19:30: Knaldperler og beskyttelsesbriller til alle børn

•Kl. 20: Black Friday fyrværkerishow.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...