Stor interesse fra publikum til fest, nostalgi og løjer på Vendelbohus

HJØRRING: Lørdag den 28. marts 2020 er datoen, du skal notere i din kalender, hvis du er med på en aften i 80érnes tegn.

- 80er Party med en snert af 90érne” gør comeback på Vendelbohus i Hjørring efter et par års pause, og de første uger er billetsalget kommet rigtig fint fra land. Vi kan derudover også se, at folk arbejder hårdt i kulisserne for at stable venner, arbejdskollegaer og netværk sammen, så ingen tvivl om, at det bliver et tilløbsstykke. Arrangører er Skaga FM, Bermann Company, Jesper Spanner og Vendelbohus, fortæller Michael Bermann fra Bermann Company

Lokale DJ’s

- 80érne var et årti, som har været med til at definere den musik som er udkommet lige siden, og de sange vil simpelthen heldigvis ikke dø. Der skal eksperter til, for at sammensætte de rigtige sange på de rigtige tidspunkter, og vi har igen lavet aftaler med 2 lokale DJ’s, kendt fra nattelivet i 80érne: DJ Hammer og DJ Kongerslev, så musikken er i super gode hænder, konstaterer Jesper Spanner i en pressemeddelelse.

Drinks og mulighed for mad

- Vendelbohus er skræddersyet til et arrangement som 80s Party. Der er go’ danseplads, og mange hyggelige ”kroge”, hvor man kan sidde og snakke, når dansebenene skal hviles. Vi sørger for at støve nogle af de gamle ikoniske 80ér drinks af. De er selvfølgelig på menukortet den aften, og så er der mulighed for spisning før festen – også på Vendelbohus, fortæller Niels Viberg og Henrik Ledet fra Skaga FM.

Billetter på www.skagafm.dk

- Igen i år har vi allieret os med en dygtig dekoratør, der omdanner Vendelbohus til et fantastisk 80ér diskotek, så ikke et øje er tørt, og vi har allerede nu hørt rygter om, at rigtig mange igen i år klæder sig ud i det vildeste 80ér tøj. Det er fedt, at folk i den grad er kreative, og vi kvitterer naturligvis igen med et par konkurrencer, hvor den bedste udklædte kvinde og mand bli’r præmieret, lyder det fra arrangørerne.

- Endnu engang skal vi opfordre folk til at få købt billetter. Sørg for at få samling på tropperne, find det gamle ”kluns” frem og gi’ den gas på Vendelbohus, lørdag den 28. marts. Vi håber og tror på, at det kommer til at gå stærkt her de kommende uger, lyder det fra Anders Langeland fra Vendelbohus.

Billetterne købes på www.skagafm.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...