Poulstrup Hallen kunne notere endnu en succes med glade gæster og fyldt dansegulv

POULSTRUP: Lørdag aften var 27. år i træk, hvor Poulstrup Hallens bestyrelse kunne melde alt udsolgt til den årlige julefrokost med danseorkesteret KANDIS.

Ikke færre end 800 glade gæster, i alderen 18 – 75 år, kunne høre Keld Jensen fra halbestyrelsen byde velkommen til årets julefrokost, hvor han takkede for den store opbakning til den årlige julefrokost i Poulstrup.

Derefter var der stor julebuffet leveret af Meny i Hjørring, som var madleverandør for 4. år i træk.

Efter spisningen af den velsmagende julemad, spillede Kandis op til dans, og fyldte dansegulvet lige til festen sluttede kl. 02.

Arrangør af den populære julefrokost er bestyrelsen i Poulstrup Hallen, som fik hjælp af et hold flittige hjælpere fra Poulstrup Rideklub, som hjalp med afrydning af borde og oprydning, og dermed tjente en skilling til rideklubben. Udenfor hallen havde Støtteforeningen for Poulstrup en pølsevogn, der solgte ”midnatspølser” fra kl. 23.30.

Poulstrup Hallens bestyrelse fik desuden uvurderlig hjælp til det store arrangement, fra hallens trofaste hjælpere, der både hjalp med borddækning fredag eftermiddag, og igen lørdag aften/nat, hvor de frivillige hjælpere stod for praktisk hjælp med opvask, kaffebrygning og betjening af barerne, samt hjælp til den store oprydning og rengøring søndag formiddag.

De frivillige trofaste hjælpere bliver som altid belønnet med en hyggelig hjælperfest i det nye år. Kandis er allerede bestilt til julefrokosten i Poulstrup i 2020, hvor det bliver 28. år i træk, at Danmarks folkekære danseorkester gæster Poulstrup Hallen. Den populære julefrokost, er sammen med andre arrangementer i løbet af året, medvirkende til en sund økonomi i den selvejende institution Poulstrup Hallen. HH

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...