Jette Krogh, Hjørring, runder et skarpt hjørne

HJØRRING: Jette Krogh, salgsassistent, Eventyrparken, Hjørring, fylder 60 år mandag 29. oktober
Gæster og kunder bliver altid mødt af Jette Kroghs venlige imødekommenhed og hendes smil, når de træder inden for i NORDJYSKE Mediers hus på Frederikshavsnvej i Hjørring, hvor hun arbejder som salgsassistent.
Og hendes smittende latter lyder ofte i gangene til glæde for både kollegaer og besøgende.
Jette Kroghs løbebane inden for mediebranchen begyndte i 1986, da hun blev ansat på det daværende Hjørringbladet. Bladet blev senere overtaget af Vendsyssel Tidende, og Jette flyttede til det daværende bladhus i Østergade.
Jette og flere kolleger flyttede ind i huset i Jernbanegade, men nu stod der Vendelbo Posten på facaden. Vendelbo Posten var i Jernbanegade fra 1990 til 2000.
Ved fusionen mellem Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende, som blev til NORDJYSKE Medier, blev alle NORDJYSKES aktiviteter i Hjørring samlet i Vendsyssel Tidendes hovedsæde på Frederikshavnsvej, hvor Jette Krogh har haft sin gang siden. Når mediehuset flytter til Hjørrings midtby i november, kan kunder og gæster fortsat møde Jette Krogh i det nye hus på Sct. Olai Plads.
Jette er gift med Tom, og familien tæller børnene Kasper og Maria samt svigerdatteren Sara og to skønne børnebørn - Augusta og Cornelius.
Jette Krogh har en aktiv hverdag, og der er fart over cyklen, når hun tramper i pedalerne til og fra arbejde. Fritiden bruger hun gerne på gå- og løbeture og til hygge med manden på parrets båd. Jette og Tom deltager også gerne i koncerter og andre sociale arrangementer med vennerne. Og så nyder parret at rejse ud i verden. Vinterferierne står på skiløb eller ferier under solrige himmelstrøg.
Fødselsdagen fejres privat.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...