Pengegaver fra jubilæet er givet videre til børn på Muldbjergskolen

HJØRRING: Hjørring Inner Wheel Klub har fejret 50 års jubilæum. Klubbens fødselsdag - eller rettere charterdag - var 22. februar 1969.

Foruden klubbens egne medlemmer var distriktspræsident Birgit Kristiansen fra Aars Inner Wheel og tidligere medlem og stifter Inger Christensen fra Hjørring inviteret til jubilæumsfesten.

Inger Christensen var sammen med Jill Kjærsgaard med til at starte klubben i 1969, og Jill Kjærsgard kunne hermed fejre 50 års jubilæum sammen med klubben. Hun har i alle årene været et aktivt medlem af Inner Wheel, og hun har således været både præsident og sekretær i klubben og i distriktet. Ved jubilæumsfesten blev hun hyldet med hilsen fra nationalpræsidenten og taler fra distriktspræsident og klubbens egen præsident, Hanne Boel.

Hjørring Inner Wheel Klub har i dag 37 medlemmer og er distriktets fjerde største klub.

Under festen blev Sonja Jensen udnævnt til æresmedlem i klubben. Hun har været klubpræsident to gange og kasserer i flere perioder, og hun så blev hyldet for at sprede god karma til klubmøderne, som hun trofast møder op til.

- Sonja har i 27 år været en sand kulturbærer for det gode Inner Wheel-venskab, konkluderer præsident Hanne Boel.

Hjørring Inner Wheel mødes én gang om måneden til foredrag eller virksomhedsbesøg.

Inner Wheels erklærede formål er sandt venskab, hjælpsomhed og international forståelse.

- Udover at dyrke venskabet med andre klubmedlemmer, yder vi også økonomisk støtte til børn og unge i Hjørring Kommune. Vi laver blandt andet penge ved at holde en stor bridgeturnering på Hjørring Gymnasium med hjælp fra bridgeklubben BK73, og her får vi en kæmpestøtte fra erhvervslivet i Hjørring Kommune i form af præmier og gaver til de deltagende bridgespillere, fortæller Hanne Boel.

I år har klubben også arbejdet under Aprilfestivalen.

- Disse tiltag giver sammenhold i klubben, da vi oplever hinanden i praktiske situationer og ikke bare til møderne, tilføjer Hanne Boel.

I anledning af jubilæet modtog Hjørring Inner Wheel blandt andet pengegaver fra Hjørring Rotary Klub og fra Inner Wheel distrikt 44. Pengegaverne er givet videre til modtageklassen for familiesammenførte børn på Muldbjergskolen til indkøb af helt basale skoleting såsom skoletasker, penalhuse, drikkedunke og madkasser. Eleverne går både i modtageklassen og i almindelige klasser, og derfor er det vigtigt, at de ikke skiller sig alt for meget ud.

Indtjeningen fra klubbens arbejde under Aprilfestivalen blev doneret til Home-Start, Hjørring, som formidler støtte fra frivillige familievenner til familier med små børn eller skolesøgende børn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...