Træningslejren foregår på Halvorsminde Efterskole i Hjørring, som til dagligt driver en bordtennislinje i samarbejde med B75

HJØRRING: Bordtennisklubben B75 afvikler i perioden 15. – 31. juli 2019 deres internationale sommerlejr, som i år har videreudviklet træningskonceptet.

Hver dag træner 138 spillere og 25 internationale trænere. Som noget nyt er der i år tilknyttet syv assistenttrænere, som har til opgave at sikre, at lejrens særlige pædagogik, ledelsesfilosofi og træningssystem bliver fuldt integreret i alle lejrens facetter.

Assistenttrænerne er håndplukkede blandt spillere, som har deltaget i B75’s sommerlejre de seneste 5-10 år. De har alle fået ekstra uddannelse i lejrens pædagogik og træningsfilosofi.

Assistenttrænerne vil bl.a. videofilme alle spillerne under træningen, sikre at læringen er dokumenteret og at læringen bliver delt mellem spillerne i hver enkelt træningsgruppe.

Træningslejren foregår på Halvorsminde Efterskole i Hjørring, som til dagligt driver en bordtennislinje i samarbejde med B75. Derudover trænes der også i Bagterp Hallen og i Hirtshals Idrætscenter. Inklusiv frivillige hjælpere er omkring 200 mennesker i gang hver dag på sommerlejren.

- Vi er stolte over, at spillere og trænere fra hele verden vælger at rejse til Hjørring for at opleve og udvikle sig på vores sommerlejr, som vi igennem de seneste ca. 10 år har arbejdet hårdt på at udvikle til højeste internationale niveau, siger lejrchef Lars Rokkjær.

Sommerlejren er for alle aldre og niveauer. Det vigtigste er, at du er villig til at træne hårdt og er nysgerrig for at lære i samspil med andre bordtennisspillere og –trænere. Den yngste deltager er 8 år og kommer fra Schweiz, mens den ældste er 76 år og kommer fra Danmark. Således en aldersforskel på 68 år.

- Det er fantastisk, at vi igennem lejren kan udvikle en masse bordtennisviden, som vi kan bruge i vores eget træningsmiljø efterfølgende. Samtidig er det dejligt at se, hvordan der blandt spillerne og trænerne skabes netværk og venskaber på kryds og tværs af verden.

Lars fortæller yderligere:

- Jeg er meget stolt over, at vi fortsat har et rigtigt godt samarbejde med Halvorsminde Efterskole. Dejligt at vi som idrætsklub og Halvorsminde som skole er gået sammen for at udvikle noget helt unikt. Et sted, hvor folk inspirerer hinanden. Igen i år har vi også et samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, hvor ca. 24 unge mennesker får en kulturoplevelse ved at være en del af det internationale miljø på lejren.

Deltagerne kommer fra følgende nationer:

Belgien, Bulgarien, Canada, Chile, Kina, Kroatien, Danmark, Egypten, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Tyskland, Holland, Hviderusland, Island, Indien, Irland, Israel, Kenya, Letland, Litauen, Nepal, New Zealand, Norge, Pakistan, Panama, Polen, Rumænien, Rusland, Skotland, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Sydafrika, Tanzania, Uganda, USA, Wales.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...