Varehuschef Jørgen Petersen ankom til sit jubilæum i en rød Ferrari, der rullede op foran A-Z

HJØRRING: Der var fuld fart på, da varehuschef Jørgen Petersen forleden ankom til sin jubilæumsfest i A-Z Hjørring. Han ankom nemlig i en funklende rød Ferrari.

Ved ankomsten blev han modtaget på den røde løber af medarbejdere og ledere fra Salling Group. Og så ventede der ellers rundstykker, kaffe og festtale i Bistroen, inden varehuset åbnede for kunderne.

Senere på formiddagen blev jubilaren fejret ved en reception, hvor gæster ude fra i stort tal gratulerede med dagen.

Det er 40 år siden, at Jørgen som 15-årig begyndte som flaskedrenge i Føtex i Hobro og han har været i kæden lige siden - de seneste 19 år i A-Z Hjørring.

Inden da var han ansat i Føtex-butikker i blandt andet Brønderslev, Horsens, Århus, Silkeborg og Sønderborg samt i Bilka i Holstebro.

En af gaverne til fødselaren var et cykeldress - i et nummer for lille - og med A-Zs åbningstider påtrykt. Om gaven får varehuschefen i sadlen er endnu uvist. Men han var ikke afvisende overfor ideen.

- Nu skal A-Z havde deres eget cykelhold. Du er første rytter på det hold - og du er kaptajn, lød det fra Salling Groups chef for Nordjylland, Head of Retail, Anders Bo Hørsted, der har base i Årslev.

Han tegnede med næsten vendelbosk humor et portræt af jubilaren med ord som stædig, stridbar, vagtsom, foretagsom og lun.

- Jeg har kæmpe respekt for dig, Jørgen, og for alle medarbejderne i Hjørring. I har virkelig formået at sætte A-Z på landkortet - både i Årslev, men også hos kunderne.

- Du er indbegrebet af en lun nordjyde. Du råber ikke så højt, men du har altid en underfundig kommentar, der rammer plet. Samtidig har du stor ydmyghed, og du underspiller ofte dine egne kort. Men du slår til, når chancen byder sig. Jeg tror, mange konkurrenter og indkøbere gennem tiden har undervurderet A-Z - for når I bider jer fast, så kommer I i mål.

Anders Bo Hørsted tilføjede, at Jørgen Petersen er garant for kontinuitet og eftertænksomhed.

- Jørgen har stolthed både til A-Z og til jer. I skal ære stolte over udviklingen. I har skabt respekt om jer. I er om nogen omstillingsparate og i tænker ud af boksen. Vi kigger altid på Hjørring, når vi snakker non-food. I er et lokomotiv inden for non-food. I kan noget, andre misunder. I skaber fantastiske kundeoplevelser, og I skaber kundeloyalitet, lød det fra chefen til Jørgen Petersen og medarbejderne.

- Vi nyder alle stor glæde af din erfaring, Jørgen. Du er kendt for at ville vinde. Og derfor har du sikret Salling Group mange sejre og nogle rigtig flotte regnskaber. Du har store ambitioner for dig selv og for os, og det smitter, lød det fra Anders Bo Hørsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...