Helle Andersen kan fejre jubilæum 1. juli i Imerco - alle arbejdsår har hun serviceret kunderne i Hjørring

HJØRRING: Helle Andersen begyndte som 18-årig hos isenkræmmer Søren Holm ved Erik Holm i Strømgade. Og 1. juli er det 40 år siden, hun første gang trådte ind bag disken i butikken.

Helle Andersen har ikke skrevet en eneste jobansøgning siden. Efter endt læretid fik hun ansættelse samme sted, og hun stortrives fortsat i branchen, hvor hun gennem alle år har serviceret Hjørring-kunderne.

Butikken blev siden en del af Imerco-kæden, og for seks år siden rykkede den fra Strømgade til Metropol ShoppingCemter.

Mandag 1. juli fejrer Helle Andersen sit 40 års jubilæum sammen med kollegaer og kunder i Imerco i Metropol ShoppingCenter.

- Vi håber både kunder og tidligere kollegaer vil dukke op og hilse på Helle, siger butikschef Anette Frederiksen og tilføjer, at Helle Andersen er på arbejde indtil klokken 16 på jubilæumsdagen.

Anette har været elev hos Helle, og hun fortæller, at Helle er en supergod kollega og medarbejder.

- Hun er altid glad. Jeg tror ikke, jeg har set Helle have en dårlig dag på arbejde. Og så er hun en rigtig arbejdshest.

Alsidigt job

Helle trives mellem Imerco-hylderne, der byder på alt, hvad hjertet begærer til både bolig og indretning. Og hun har selvsagt et indgående kendskab til området.

- Jeg holder rigtig meget af mit arbejde, kontakten med kunderne, de rigtig gode kollegaer og alsidigheden i jobbet.

En del af kunderne har i øvrigt handlet med Helle gennem mange år.

Meget er forandret, siden Helle havde første arbejdsdag i Strømgade. Også butikkens sortiment.

- Den gang havde vi over 100 forskellige stel - i dag er der slet ikke så mange, tilføjer Helle, der gennem årene har haft sit primære fokus på stel-afdelingen.

- Noget er gået ud - og kommet igen. For eksempel stentøjsstellene - det er hot igen. Det samme med slebne glas - det er også kommet igen, smiler Helle.

- Og dengang havde ethvert stel med respekt for sig selv små kuvertaskebægre, Bing & Grøndahl havde endda et cigaretbæger - i dag kan du næsten ikke købe et askebæger, konstaterer hun.

Privat bor Helle i Hjørring og kan cykle på arbejde, og fritiden bruger hun gerne med venner og familie, hvor barnebarnet August har en særlig plads. I ferierne nyder hun at rejse ud og opleve nye destinationer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...