Mikkel Toft Lunde ny vært i Lendum Kultur- og Borgerhus - han kører også ud med sin foodtruck

LENDUM: Bestyrelsen for Lendum Kultur- og Borgerhus har indgået forpagtningsaftale med 29-årige Mikkel Toft Lunde som ny vært fra den 1. oktober. Mikkel afløser Morten Cassøe, der søger nye udfordringer.

Fremover er det Mikkel Toft Lunde, der står ved kødgryderne og laver mad og sørger for, at alle føler sig velkommen i huset til de mange arrangementer og fester, der er året igennem.

Mikkel vil fortsætte de gode traditioner med gammeldags mad, som de fleste elsker. Det gælder også de unge, som er begyndt at vende tilbage til de kendte retter fra mormors tid. Mikkel vil dog give de forskellige retter et tvist af noget nyt med et forfriskende moment af grill.

Foruden at lave mad i huset og servicere de mange selskaber og arrangementer, tilbyder Mikkel også mad ud af huset. Han er klar til at køre ud til fødselsdage, bryllupper med mere og lave maden på stedet.

Kører ud med foodtruck

- Folk er ved at være trætte af at få leveret præfabrikeret mad i måltidskasser og foliebakker. Jeg laver alt fra bunden ude hos kunden. Jeg kommer med fuldt køkken i min store foodtruck, hvor jeg tilbereder maden af friske lokale råvarer på samme måde som i Lendum Kultur- og Borgerhus. Jeg kan lave alt lige fra enkelte grillretter til store tre retters menuer for flere hundrede gæster, fortæller Mikkel Toft Lunde.

Bad Boy Butchers BBQ

Mikkel er født i Hirtshals. Efter skoletiden i Hirtshals og 10. klasse i Hjørring kom han i lære som slagter.

Mikkel er uddannet ved Tech College, Food, i Aalborg og herefter ved Slagter Bay i Hjørring.

Efter læretiden har Mikkel arbejdet forskellige steder blandt andet som slagtermester i en dansk slagterbutik i Shanghai i Kina. Det var her Mikkel for alvor fik smag for ”The american way”, grillmad med BBQ og langtidsstegning. Det førte ham til et job som grillkok ved Weber Grill Academy i Aalborg. Efter et par år ved Weber besluttede Mikkel sig for at etablere sig med eget firma ”Bad Boy Butchers BBQ” og nu også som vært i Lendum Kultur- og Borgerhus.

Mikkel er gift med Camilla og sammen med sønnen Nikki bor i de Åbyen. Camilla arbejder i Sport24 i Metropolen i Hjørring, og i hendes fritid vil hun hjælpe Mikkel med det praktiske i forbindelse med fester og arrangementer i Kultur- og Borgerhuset.

Allerede fra den første dag får Mikkel travlt. Der er stort bryllup om lørdagen med 40 gæster, der skal have en menu med flere slags kød og diverse salater med hjemmebagt brød med mere.

Bestyrelsen i Kultur- og Borgerhuset byder Mikkel og hans familie velkommen ved en reception lørdag den 10. oktober klokken 11.00 med lidt godt til ganen og halsen. Alle er meget velkommen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...