Sind Hjørring har 25 års jubilæum og jubilæumsfestlighederne strækker sig over de næste måneder. De begynder med, at Ungegruppen, alle frivillige, bestyrelsesmedlemmer, besøgsvenner, Hjælpende Hænder, fundraiser, psykolog og præst, vores fotograf Janus tager på et endags togt på Limfjorden med sejlskibet Jens Krogh 19. august.

- Vi sejler fra Aalborg klokken 9 og ankommer til Løgstør klokken cirka 13, hvor vi blandt andet skal se Limfjordsmuseet og tage en lille bytur. Klokken 15 går turen tilbage til Aalborg, hvor vi ankommer cirka klokken 19, fortæller Erik Christoffersen, formand for Sind Hjørring

- Når vi ved turens start afleverer en passagerliste, bliver vi automatisk medlem af foreningen Jens Kroghs Venner.

Det afhænger af vejret, om der skal sættes sejl, eller der skal sejl eller sejles med motor, og der er mulighed for at opholde sig på dækket eller nede i skibet. Kaptejnen vil fortælle om skibet historie og om nogle af de lange togter, det har været på.

For at være sikker på at alle får det, de bedst kan lide, skal de medbringe deres egen madpakke, og den skal være så stor, at der er mad nok til hele turen.

- Janus medbringer både filmoptager og guitar, og det skal der nok komme noget godt ud af.

Der er virkelig sat mange kræfter ind på at det skal blive en spændende og oplevelsesrig sejltur.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...