Peter Schrøder og Kurt Ravn går på scenen i en komedie om at gribe dagen

HJØRRING: Hjørring teater og Folketeateret viser mandag den 24. februar klokken 19.30 komedien ”2 på tur” på Vendelbohus. I hovedrollerne er Kurt Ran og Peter Schrøder.

2 på tur er en komedie om at gribe dagen

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye – sidste – eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt: Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men dét de ender med at finde, er en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

2 på tur, med originaltitlen Moins 2 (af Samuel Benchetrit), blev i 2006 nomineret til Molière-prisen som årets bedste franske dramatik.

De medvirkender er Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...