Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

LENDUM/HJØRRING: Søndag den 5. maj er 19-årige Nina Bjerregaard fra Hjørring tilbage i sin hjemby i følgeskab med Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus, som hun i år rejser på turné med.

Nina har nemlig fået sin drøm om at rejse rundt med cirkus opfyldt, da hun i februar måned blev udvalgt blandt de mange ansøgere til stillingen i Cirkus Arenas billetkontor.

Nina har gået på Lendum skole, inden hun tog sin HTX og til efteråret vil hun læse til sygeplejerske på UCN, så hvis drømmen om at rejse med på en rigtig cirkusturné skulle opfyldes, var det nu eller aldrig.

Nina fortæller:

- Hvis jeg skulle nå ud på et rigtigt eventyr inden studietiden og det faste arbejde kalder, så var det nu. Min familie har bakket meget op omkring det, og opfordret mig til at prøve det af, for hvor tit får man chancen for at rejse rundt med et rigtigt cirkus?

- Jeg regner med, det bliver en rigtig fed sommer. Op til premieren har vi haft ret travlt, så i starten var det lidt svært at finde ud af, hvad det hele egentlig var for noget, men ligeså snart jeg begyndte at lære alle folkene i cirkus at kende, blev det rigtig sjov. Alle er meget søde.

Ninas ønske om selv at opleve cirkuslivet gik i opfyldelse, og nu vender hun tilbage til Hjørring for en dag, hvor Cirkus Arena spiller søndag den 5. maj kl. 14. Billetkontoret har åbent fra kl. 11-17 hver dag, og Nina ser frem til at tage imod det velkendte Hjørring-publikum på Halvorsmindevej, hvor forestillingen spiller.

- Der er allerede gået to måneder, siden jeg rejste hjemmefra, så jeg ser frem til, vi skal besøge Hjørring, så jeg kan hilse på mine hunde og min familie igen. Jeg glæder mig til at rejse rundt i landet og se Danmark på en anderledes måde. Halvdelen af de byer vi skal rundt til, har jeg aldrig hørt om før, så jeg glæder mig virkelig til at komme rundt i landet og se det hele, siger hun.

Cirkus Arena turnerer fra 20. marts til 20. august, og den periode er der opvisning i 108 byer i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...