Besøg af ”gammel” SHI’er, der nu bor og spiller i Tyskland, ved Håndboldens Dag i Højene

HJØRRING: Omkring 150 deltagere i alle aldre mødte frem, da SHI’s håndboldafdeling i lørdags arrangerede Håndboldens Dag i Højenehallen.

SHI afviklede dagen i samarbejde med Dansk Håndboldforbund, DIF og DGI - og ideen var, at så mange som muligt skulle have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer. Og det var naturligvis ikke et tilfælde, at arrangementet fandt sted kort før, startskuddet til VM for herrer lyder senere i januar.

- Det var en dag med masser af leg og gode oplevelser, fortæller Pernille Rasmussen, der er træner i SHI og bestyrelsesmedlem i håndboldafdelingen.

Der blev også spillet ”Five-a-side” - en nyskabelse, hvor man spiller håndbold med en blød bold og uden tacklinger, så alle kan være med.

I løbet af lørdagen huserede en skrap håndboldspiller på banen: Anton Dahl Jepsen, der trådte sine barnesko i SHI’s håndboldafdeling, var på visit. Den blot 16-årige spiller kom sidste år på kontrakt i SG Flensburg-Handewitt, så han både bor og tager sin uddannelse (10. klasse) syd for grænsen. Det var muligt at have ham med som speciel guest, da han var hjemme på juleferie.

Det er ingen hemmelighed, at man i SHI er lidt stolt af at have opfostret et talent af en pæn kaliber - og i marts fylder man da også en bus med ungdomsspillere, der skal ned og se Anton Dahl Jepsen spille, når SG Flensburg-Handewitt tager imod Kiel i den tyske U16-række.

SHI’s håndboldafdeling tæller omkring 100 medlemmer, og Pernille Rasmussen håber, at lørdagens charmeoffensiv kaster et par eller flere nye medlemmer af sig.

”Five-a-side” starter i øvrigt op som ny aktivitet i SHI på ugentlig basis i Højene. tn

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...