Annoncørbetalt indhold
Niels Henriksen
NORDJYSKE Medier er tilbage i midtbyen
Niels Henriksen

Ny synlig adresse på Sct. Olai Plads understreger mediehusets stærke tilknytning til Hjørring og lokalområdet

NORDJYSKE Medier i Hjørring har netop scoret et Kinder-æg. Behovet for mere tidssvarende lokaler og ønsket om større synlighed i midtbyen blev nemlig opfyldt på én gang, da de knap 30 medarbejdere skiftede adressen på Frederikshavnsvej ud med en meget mere central og synlig placering på Sct. Olai Plads.

- NORDJYSKE Medier og Hjørring er tæt forbundet. Hjørring er vores næststørste afdeling, kun overgået af domicilet på Langagervej i Aalborg, og Hjørring er historisk en stærk del af vores DNA og fundament. Her bor 54 af mediehusets fastansatte medarbejdere samt 228 bude. I byen og lokalområdet havde Vendsyssel Tidende sine kernelæsere og annoncører, da avisen i 1999 fusionerede med Aalborg Stiftstidende til NORDJYSKE Stiftstidende, og de to bladhuse blev til NORDJYSKE Medier, påpeger Hjørring-redaktør Lise Lassen og salgschef Lars Slinger.

- I 1986 flyttede avisen fra Østergade til et nybygget bladhus på Frederikshavnsvej. Da den tekniske afdeling og administration flyttede til Aalborg ved fusionen, blev bladhuset efterhånden for utidssvarende. Vi havde desuden igennem en længere periode haft et stærkt ønske om at komme tættere på både læsere, annoncører og andre samarbejdspartnere, så da Supervin ønskede at købe bygningen, slog vi straks til og begyndte i stedet at lede efter en ny bynær placering. Den har vi fundet på Sct. Olai Plads, hvor tilgængeligheden er stor med parkeringspladser lige udenfor døren og gåafstand til en stor del af vores kerneannoncører, nemlig de forretningsdrivende i Hjørring, understreger Lise Lassen og Lars Slinger.

- Og allerede, da vi flyttede ind, kunne vi mærke, hvor velkommen vi var tilbage i bymidten. Mange kom forbi for at hilse på og understregede, hvor dejligt, det er, at vi igen er en synlig del af bybilledet. Og det er præcis derfor, vi gerne ville tilbage til Hjørrings centrum. For at markere vores tætte forhold til byen.

NORDJYSKE Medier giver overblikket over Vendsyssel - både redaktionelt og kommercielt. Redaktionens journalister dækker småt og stort i reportager og nyheder, i den daglige NORDJYSKE Stiftstidende eller i de fire ugeaviser, der hører under mediehuset i Hjørring, samt på radio, tv med egne redigeringsfaciliteter og øvrige digitale platforme.

Salgsafdelingen tilbyder en enestående vifte af muligheder for synlighed, også både på print og digitalt.

- NORDJYSKE Medier er en nordjysk virksomhed for nordjyderne, og vores historie rækker 250 år tilbage i tiden. Men vi er samtidig en moderne medievirksomhed, og vi er ikke bange for at træde nye stier både redaktionelt og kommercielt. Abonnement har altid været fundamentet på en avis. Nu tilbyder vi f. eks. vores kunder abonnement på annoncering, og her kan vores dygtige konsulenter hjælpe kunderne med at sammensætte deres individuelle pakke, fortæller Lars Slinger.

- Med placeringen på Sct. Olai Plads rykker vi tilbage til en ny fremtid, og vi glæder os til at være en aktiv del af Hjørring Kommunes spændende planer for midtbyen. Med vores nye placering får vi endnu bedre mulighed for den nærværende dialog med læsere og kunder, som gør os i stand til at dække området tæt og fortælle alle de gode historier, gør Lise Lassen opmærksom på.

- Vi ønsker at takke for den varme og positive velkomst, vi har mødt på vores nye adresse. Derfor inviterer vi alle til en uformel reception torsdag den 17. januar fra kl. 14-16.

Se mere på: nordjyskemedier.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail