Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af  Fjerrenseriet
Liv i sengeafdelingen
Indhold leveret af Fjerrenseriet

Fjerrenseriet har indledt et samarbejde med populære Liv Martine Hansen – kendt fra Den Store Bagedyst

”Sæt pris på din by – køb lokalt”

Sådan lyder opfordringen i den landsdækkende Køb Lokalt-kampagne, som Hjørring er en del af.

Og det er en kampagne og en opfordring, som går i arm i arm med flere af forretningerne i Hjørring. Ikke mindst Fjerrenseriet som med en historie, der rækker flere end 60 år bagud, i den grad er fast forankret lokalt i byen. Og i hele Vendsyssel for den sags skyld.

- Køb Lokalt-kampagnen blev skudt i gang den 5. september. Egentlig skulle den have løbet af stablen i foråret, men også her viste COVID-19 sit utiltalende ansigt. Det nye tidspunkt passer imidlertid os rigtigt godt, for det er netop nu, at vi næsten dagligt får masser af efterårets og vinterens nyheder ind i butikken. Ikke mindst i vores store sengeafdeling, hvor vi har indgået aftale med populære Liv Martine Hansen om at sætte ekstra fokus på senge, madrasser og sengetøj, fortæller Claus Penderup, der er anden generation i Fjerrenseriet. Han driver butikken sammen med sin hustru Birthe Kjæhr og en stab af dygtige og engagerede medarbejdere, som er gode til løbende at invitere indenfor til masser af attraktive tilbud.

Indhold leveret af  Fjerrenseriet

Liv Martine Hansen

- Hos Fjerrenseriet vil vi gerne være på forkant med udviklingen, og vi er selvfølgelig klar over, at mange unge bruger en del af deres tid på de sociale medier. Derfor gav det rigtig god mening for os, da vi fik muligheden for at indgå et samarbejde med Live Martine Hansen. Igennem tv-programmerne Den Store Bagedyst er hun blevet et utroligt populært ansigt. Vi oplever hende som en dejlig ung kvinde med et sprudlende humør, og så er hun jo lokal, så på alle måder passer Live Martine Hansen perfekt til vores ønske om at drive forretning.

En god oplevelse

- Fjerrenseriet er Hjørrings næstældste butik, og med en historie, der rækker mere end seks årtier bagud, er vi jo dybt forankret i Hjørring. For os er det fuldstændigt afgørende at drive en butik, hvor vi foruden et kæmpe udvalg i senge, dyner, sengetøj, boligtekstiler, gardiner, solafskærmning og interiør, også formår at give vores kunder en god oplevelse. Vi ønsker at se kunderne i øjnene, så for os er det vigtigt, at kunderne synes, det er rart at komme her. De skal helst synes, at de får en fagmæssig korrekt og seriøs rådgivning med afsæt i deres ønsker og behov.

Indhold leveret af  Fjerrenseriet

Rådgivning

- Ikke mindst i sengeafdelingen ved vi af erfaring, at rådgivning tit er afgørende for det rigtige valg. Derfor gør vi meget for at spørge ind til den enkelte kunde, således at vi efterfølgende kan levere og montere den seng, der præcis passer kunden bedst, påpeger Claus Penderup, som selv kører ud til kunderne med varerne. Det er også ham, der ude hos kunderne måler op til de nye gardiner, lige som det også er ham, der efterfølgende sørger for den professionelle montering.

- Mere lokalt kan det næsten ikke blive, smiler han.

Se mere på vores hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail