Spilaften på cafe Happie

0
Vivi Harbo er nu klar med spilaftener på Cafe Happie i Hjørring. PR-foto
Først kom stenalderbrødet. Så LCHF produkter. Så Strikkeaften. Og nu er Happie i Hjørring klar med endnu en frisk, ny idé; Spilaftener.

– Mit ønske med Happie var at skabe et sted, hvor alle er velkomne, og hvor der er fokus på hygge og godt samvær. Det er i den grad lykkedes. Mange af mine kunder bruger caféen som et pusterum i hverdagen, hvor det er ok at tage sig tid til en rolig kop kaffe og bare nyde livet. Jeg tænkte derfor, at det var oplagt at udvide hyggen til spilaftener, hvor man kan hygge sig omkring et spil eller to over en kop kaffe og lidt lækkerier, siger Vivi Harbo, indehaver af Happie.

Pris for deltagelse i aftenen er 65 kroner og det er inklusiv en valgfri drik samt lidt snacks.

På Happie kommer spilaftenerne ikke til at foregå på almindelige, kedelige plader. Vivi Harbo har fået designet plader specielt til Happie i caféens sarte, rosa farver.

– Jeg fik lyst til at gå linen helt ud og få designet mine helt egne plader, der afspejler den stemning, der er på caféen. Jeg har fået lavet et Mølle & dam, ludo, backgammon og kryds & bolle. Der kommer sikkert flere til, men nu starter vi med dem her, lyder det fra Vivi Harbo.

Spillebrikkerne bliver heller ikke helt almindelige. Vivi Harbo fx har lavet brikker til kryds og bolle af gamle vinpropper.

– Mit koncept er jo, at noget ikke bliver værdiløst, bare fordi det er brugt eller gammelt. Jeg kan godt lide ting med sjæl. Noget unikt, der er smukt i sig selv, og som man ikke finder på hylderne i enhver butik. Jeg kunne godt forestille mig sorte og hvide sten til mit Mølle & Dam. Og malede sten til mit Ludo. Jeg synes godt, man må tænke lidt anderledes i disse tider, hvor alting skal være så ens, tilføjer Vivi Harbo.

Terningerne ruller torsdag 14. september fra klokken 19 til 22, og herefter torsdage i ulige uger.

Husk tilmelding på: 23 90 98 40.

Læs mere på: Facebook.som/happiecafe.

A - 134761 - Bryghuset Vendia
Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close