Smag lidt på navnet …

0
Pr-foto.
Siden Oscar Weber Bilby fra Oklahoma i 1891 fik det påfund at placere en hakkebøf i en overskåret bolle, har burgeren udviklet sig til verdens mest udbredte ret. For præcis 40 år siden indledtes indtoget i herhjemme, da den første internationale burgerkæde åbnede i København, og siden er spisens popularitet tiltaget med raketfart – også i Hjørring.

Burgerens popularitet mærkes i høj grad også hos Sunset Boulevard-restauranterne i Hjørring. Siden de for et par år siden introducerede Hereford Premium burgere, er antallet af gæster steget markant. For at tilfredsstille hjørringensernes stigende appetit på burgere udvider Sunset Boulevard nu menukortet med en ny burgerserie. I første omgang lanceres to klassiske burgere i briocheboller.

Double Cheese og Bacon Burn hedder de to nye varianter. Men selve produktlinjen har endnu ikke noget navn.

– Vi har hovederne fyldt med idéer, men håber på, at de hjørringensere, der sætter tænderne i vores nye burgere, bliver ligeså begejstrede som vi er, og at de kan hjælpe os med det helt rigtige navn til vores nye burgerserie. Frem til 27. september kan alle nemlig komme med navneforslag på www.ditburgernavn.dk. Den heldige, hvis navneforslag bliver valgt, vinder hele 1000 burgere, forsikrer Michelle Olesen.

Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close