Bones styrker teamet

0
Chefværtinde på Bones Hjørring Maria Skovsende Steffensen er blevet udnævnt til restaurantchef. Privatfoto
Som altid er der fuld fart over feltet på Bones Hjørring, som selv på hverdage ofte har fuldt hus.

Masser af glade gæster besøger restauranten, og målet er at give alle en super oplevelse, både hvad angår maden og servicen. Restauranten i hjertet af Østergade har slået sit navn fast som populær familierestaurant, og ikke blot lokale men også folk fra oplandet er flittige besøgende.

– For at leve op til vores egen høje standard på både mad og service, forsøger vi hele tiden at optimere og opkvalificere medarbejderstaben, fortæller indehaver Ole Søndergård.

– Vores gæster fortjener den allerbedste oplevelse, når de besøger os, og det kræver at vi lever op til både egne og gæsternes forventninger.

Endnu et bevis på, at Bones mener det serøst er, at de netop har ansat Daniel Mejer Kristensen, der skal indgå som en del af ledelsen. Daniel er 27 år, og har tidligere været butikschef i Quint i Metropol og mediakonsulent hos Nordjyske Medier.

– Daniel kommer med masser af ledelseserfaring, og så kommer han med ungdommens gå-på-mod. Daniel kommer til at byde ind med en masse anden viden, som vi lidt ældre sagtens kan lære noget af. Dette passer meget godt med, at også unge mennesker foretrækker Bones, når der skal spises ude eller hentes takeaway”. Daniel er startet på Bones, og får hovedansvaret for restauranten i Frederikshavn, men vil også være at finde i restauranten i Hjørring.

Chefværtinde på Bones Hjørring Maria Skovsende Steffensen er blevet udnævnt til restaurantchef.

– Maria har været hos os i et års tid, og gør det fremragende. Marias smilende væsen og altid gode humør gør, at hun er utrolig vellidt af både gæster og ansatte. Det er derfor helt naturligt, at Maria får øget ansvar i forhold til den daglige drift på Bones Hjørring, herunder bl.a. ansættelser og kvalitetssikring, ligesom vagtplan for de ca. 60 ansatte er Marias opgave”

Til at støtte Maria og Daniel i den daglige ledelse på Bones, finder man også indehaver Ole Søndergård, køkkenchef Henrik Samuel og Ulla Søndergård, der har ansvaret for bogholderi, løn, kontrakter mm., ligesom hun ofte optræder i værtindeskjorten.

A - 134761 - Bryghuset Vendia
Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close