Blomster på vej

0
Foto: Krumme
Krumme er ofte ude at gå med fruen, og de kommer blandt andet forbi Bistrup-kirken – og i den forbindelse har han sendt følgende indlæg: – Rigtig mange har spurgt mig, om jeg vidste hvorfor græsset ved Bidstrup-kirken er slået, så der er en slags bede på den store plæne?

Det vidste jeg ikke, men det gør jeg nu. Der er sået blomsterfrø i de sjove bede, så næste år skulle der komme masser af blomster. Det bliver spændende hvor flot et syn der møder os til næste sommer, når min kone Alice og jeg kommer forbi på vores daglige gåtur.

A - 134761 - Bryghuset Vendia
Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close