Ældre inviteres til at smage på retterne

0
Ældre vil også spise moderne retter.
Køkkenområdet i Hjørring Kommune har igen inviteret et smagspanel på besøg.

De skal hjælpe personalet med at holde gryden i kog, når det gælder kvalitet og retter, som de ældre kan lide.

Køkkenområdet i Hjørring Kommune har et klart mål om at blive endnu bedre til at honorere præcis de krav og ønsker deres kunder har.

– Vi har inviteret både beboere, frivillige og personale fra ældrecentre samt madservice kunder til at smage på maden, og komme med deres uforbeholdne mening her hos os, fortæller Bjørn Jensen områdeleder for Køkkenområdet.

Tirsdag gik det løs med hjælp fra madservice kunder, ældrecentrene Vellingshøj i Hjørring og Lundgården i Vrå.

Smagspanelet smagte på og vurderede en hel uges menuer med hovedretter, forretter og desserter.

– Der var en rigtig god dialog omkring bordet, hvor der både blev drøftet de moderne og de gode gammeldags retter. Der blev blandt andet smagt på frikadeller, serveret med rosenkål, kartofler og hvid sauce. Den hvide sauce, blev den store taber. På trods af sin fine franske royale oprindelse som Bechamél, mente smagspanelet ikke de havde fået hvid sauce til frikadeller siden barndommen, og de savnede den bestemt ikke. Den er nu fremover udskiftet. Der var stor tilfredshed med smagen og maden generelt. Der var igen ønsker om flere moderne retter, og flere spændende grøntsager. Det lytter vi selvfølgelig til, og vi er målrettet i gang med at udvikle alternativer, siger Bjørn Jensen.

A - 134761 - Bryghuset Vendia
Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close